Ring til mig på 27 14 45 03

mandag - fredag fra kl. 09 - 16

logo

 

Ammehjælp i hjemmet
1,5-3 timer afhængig af babys søvn. 1775 kr.     

Brysterne skal ikke hærdes. Det skal ikke gøre ondt at amme! Oplever du smerter eller har du fornemmelsen af at dit barn ikke trives er der hjælp at hente. 90 % af alle kvinder er i stand til at amme deres barn. Ofte handler det om små rettelser i sutteteknikken og den måde barnet ligges til brystet. I nogle tilfælde er der tale om kort tunge-/læbebånd og jo før det opdages jo bedre.
Dækker Region Hovedstanden. Hvis behov i resten af landet da kontakt os her

Book en tid

Efterfødselssamtale 90 min 1275 kr.

”Fødslen er godt overstået, og I har fået et dejligt barn! Umiddelbart er alt vel – nu handler det om at få en hverdag til at hænge sammen. Der er dog skår i glæden: Hver gang du tænker på fødslen, bliver du ked af det. Men når du forsøger at fortælle nogen om det, får du kommentarer som: ”Nu må du se at komme videre!” Eller ”Se på dit barn og glæd dig over ham! Så glemmer du alt om den fødsel!” Så det prøver du — at komme videre og glemme. Og det går da også bedre, efterhånden som tiden går, og du fortrænger oplevelsen.” Læs resten af artiklen her 
Hvis ovenstående citat rører noget i dig og du kan nikke genkende til følelsen af ked-af-det-hed når du tænker på din fødsel er det meget vigtigt at du får talt din fødsel igennem – en såkaldt efterfødselssamtale. I dag ved vi hvor vigtigt det er at få lov til at fortælle sin historie og sin egen oplevelse af det som hændte undervejs. Og det er uanset om fødslen på papiret blev normal eller kompliceret.
Ved en efterfødselssamtale hos Børnenes Klinik arbejder vi fødslen igennem og går sammen på opdagelse i de følelser der end må dukke op undervejs. For langt de fleste kvinder er en samtale nok og hun går her fra med en lettelse og afklaring der ikke senere hen udvikler sig til fødselsangst.
I Børnenes Klinik har vi den unikke mulighed at inddrage Mette Carendi som er specialiseret i uforløste traumer og hvordan vi kan arbejde med dem således at det ikke påvirker tilknytningen til vores barn og/eller udvikler sig til en efterfødselsreaktion.

Die schützenden Hände seiner Mutter geben einem Neugeborenen Geborgenheit
Young mother feeding breast. She is using a nursing pillow with the baby on side

Rebozolukning med moxa og urtebad 2,5 time 2275 kr.

Giv dig selv denne intense og transformerende wellness oplevelse i ugerne efter din fødsel og mærk hvordan du på ny kan
Denne tradition som også kaldes Closing the bones stammer fra det gamle Mexico og bruges stadig den dag i dag. Her arbejder de mexicanske jordemødre helt naturligt med rebozoen både før, under og efter fødslen. Der hvor rebozoteknikkerne i graviditeten og under fødslen bruges til at afspænde og åbne kvinden for den forestående fødsel, bruges rebozoen og urtebadet efter fødslen en hjælper, der støtter kvinden tilbage til sig selv både fysisk og psykisk.
Overgangen fra fødende kvinde til mor får lov at fylde og ikke bare være ”en ting” der sker i det ubevidste. Under fødslen har kvinden ikke kun åbnet sig fysisk for at barnet kan komme ud gennem livmoderen men også spirituelt skal kvinden tillade en lille sjæl at få liv igennem hende. Du kan læse mere om Closing the bones her 

Tjek af fødselsbristning
”Hver dag skal føles bedre end i går – og JA du skal blive dig selv igen” Sådan plejer jeg at sige når vi taler om din fødselsbristning. Dvs. at for hver der går siden fødslen skal du have oplevelsen af at smerter, hævelse og ubehag bliver mindre og mindre. Hvor lang tid der går før du er helt dig selv igen er meget individuelt afhængig af vævstype og størrelsen på bristningen. Som hovedregel er den akutte sårhealing klaret allerede efter 7-10 dage mens muskulatur er lidt mere end 14 dage om at heale.
Oplever du smerte eller ubehag fra din bristning kan du med stor fordel få tjekket hvordan det går med ophealingen. I nogle tilfælde er syningen gået op og der er behov for at blive syet på ny. Andre gange er bristningen samlet forkert og her er en ny syning også på sin plads.
Ved tjek af fødselsbristningen vurderer jeg om healingen går som den skal eller om du har behov for en omsyning som finder sted på dit fødested.

Book tid her