Ring til mig på 27 14 45 03

mandag - fredag fra kl. 09 - 16

logo

Fødsel på den unikke måde

Ønsker du at kende din jordemoder fra start til slut kan jeg her tilbyde dig et helt unikt fødselsteam, som står standby og klar til at hjælpe dig så trygt og ukompliceret igennem fødslen som muligt.

  Pakken er både til dig som ønsker at føde hjemme men også for dig der ønsker en hospitalsfødsel med liiige dét ekstra.

  I pakken får du

 • 8-10 jordemoderkonsultationer i løbet af graviditeten, inkl. modningsakupunktur og rebozo
 • 3 osteopatiske behandlinger under graviditeten. 1. behandling når I beslutter jer for dette forløb, 2. behandling omkring uge 30 og sidste behandling omkring termin
  • Kendt jordemoder fra første ve til et par timer efter baby er født
   • Akut osteopatisk tjek under fødslen, hvis baby roterer skævt ned i bækkenet
    • Osteopatisk tjek/behandling af baby lige efter fødslen. Marlon kommer og joiner os inden for de første par timer efter fødslen. På den måde slipper I for unødig (og stressende) transport af jeres nyfødte.
     • To jordemoderkonsultationer i hjemmet efter fødslen mhp. trivsel og ammeetablering. 1. besøg inden for det første døgn og 2. besøg inden for 3 dage
      • PKU i hjemmet
      • Det praktiske

       Vi står standby alle døgnets timer fra du er 37+0 til 42+0, dvs. i alt 5 uger. Fra I ringer garanterer jeg at være hos jer indenfor 1 time.

        Specielt ved hjemmefødsel

        I fødslens tidlige fase vil vi være i tæt telefonisk kontakt og jeg kommer måske på tilsyn 1-2-3 gange for at guide jer bedst muligt. Når veerne rigtig ruller og du er godt i fødsel (mere end 4 cm) bliver jeg hos jer indtil du har født og et par timer derefter.

        Jeg medbringer samme akutudstyr og medicin som der er på en fødestue, men ved behov for mere smertelindring eller tilstødende komplikationer overflytter vi til nærmeste hospital. Jeg følger med jer ind på hospitalet og er ved jeres side hele vejen. Afhængig af hospitalet kan det være at jeg også får lov at tage imod jeres barn og hospitalsjordemoderen bliver en ekstra hjælper på stuen. Ellers vil det som regel være hospitalsjordemoder der tager imod barnet og jeg vil have mit fokus 100% hos jer.

         Specielt ved hospitalsfødsel

         Der er telefonisk kontakt i fødslens tidlige fase og evt. tjek i hjemmet med støtte og vejledning. Først når du er godt i fødsel (mere end 4 cm) eller har brug for mere smertelindring end vi kan klare i hjemmet, tager vi sammen på hospitalet. Her vil mit fokus fortsat ligge 100 % hos jer. Jeg sikrer mig at I forstår alt hvad der sker undervejs og at jeres ønsker for fødslen opfyldes i videst muligt omfang.

         *Prisen dækker alt ovenstående og kan betales i 3 rater eller fordelt på et fast månedligt beløb indtil 3 uger før termin. Rater á 3; 10.000 kr. ved første booking, 10.000 kr. omkring uge 30 og 12.500 kr. omkring uge 37.

          Hvis pakken ikke matcher dine behov så skriv til mig og vi sammensætter et forløb der passer til dig og din partner.

          Vi dækker hele hovedstadsområdet. Ønskes tilbud på lignende forløb for det øvrige Sjælland, Fyn eller Jylland da kontakt os

          Betydningen af at kende sin jordemoder under fødslen

          Flere og flere studier peger på vigtigheden af kendthed når vi ser på fødslens outcome. Det vil sige at der er målbare fordele for både mor og barn med en større sandsynlighed for en ukompliceret fødsel. For alle involverede vil kendt jordemoder også betyde en bedre fødselsoplevelse og dermed mindre risiko for efterfødselsreaktioner hos både mor og far/partner.

           Indgrebsfrekvensen er lavere hos de kvinder der føder med kendt jordemoder. Den primære årsag er trygheden som giver en kaskade af fysiologiske fordele. Når en fødende og hendes partner føler sig tryg fungerer kvindens hormoner til fordel for fødslen og hun vil opleve færre smerter og mere effektive veer.

            Når jeg kender jer på forhånd ved jeg hvad I har af ønsker og hvad I gerne vil have hjælp til eller helst gerne vil undgå. På den måde kan du som fødende kvinde meget nemt give slip på hovedet og lade din krop komme i fokus. Som partner er noget af ansvaret taget af dine skuldre og det vil være nemmere at nyde oplevelsen. I kan vide jer sikre på at der ikke træffes beslutninger om fødslen eller om jeres barn som I ikke selv har indvilget i på forhånd.

            Hvad laver osteopaten i fødelandet?

            Marlon Buriti er osteopat og har i flere år arbejdet med gravide, fødende og småbørn.

             I Danmark gør vi desværre endnu ikke rutinemæssigt brug af manuelle behandlingsformer under graviditeten eller fødslen og lige efter. Men flere steder både i Canada, Holland og Schweiz har man integreret osteopatiens kundskaber og muligheder for bedre outcome for hele familien. Erfaringerne viser at med akut osteopatisk behandling under fødslen kan mindske behov for indgreb undervejs i fødslen. Ligeledes foretages der rutinetjek og evt. behandling af alle nyfødte for at afhjælpe og fjerne spændinger der bl.a. kan forstyrre amningen og tilknytningen. Marlon er vandt til at arbejde på denne måde og har bl.a. førstehåndserfaring med hjem fra Schweiz