Ring til mig på 27 14 45 03

mandag - fredag fra kl. 09 - 16

logo

Hjertelyd, udvendig undersøgelse og samtale

60 min 950 kr

  Oplev ro og tid til din graviditet og din baby.

  Selvom undersøgelsen på papiret indeholder det samme som du får hos det offentlige vil du opleve en forskel i tilgangen til din graviditet. Jeg styrker din tilknytning til baby inde i maven og involverer den kommede far på helt særlig vis.

  Jeg undersøger din voksende mave og lytter hjertelyd hos baby, jeg måler dit blodtryk og tjekker din urin. Alt sammen med fokus på om din graviditet forløber som den skal. Jeg holder øje med at baby vokser som h*n skal og at du ikke udvikler graviditetsrelaterede sygdomme.

  Book din tid her

  Naturlig igangsættelse og hjælp til bækkengener

  90 min 1425 kr

   Modningspakke á 5 konsultationer. Betal for 4. 5700 kr

   Ligesom ovenstående jordemoderkonsultation vil du opleve en ro og tid til lige netop dig og din baby. Samtidig får du en kropsbehandling, hvor jeg kombinerer rebozomassage, akupunktur/akupressur og manuelle teknikker forankret i Spinning Babies og Kraniosakral terapien.

   Ekstra Jordemoderomsorg kan med fordel bookes hele graviditeten og især fra uge 37, hvor vi giver din krop den fulde støtte og ro til at gå spontant i fødsel.

   Hvis ønsket, kan ovenstående suppleres med hindeløsning fra uge 40.

   Der er også mulighed for støtte i form af homøopati.

   I Gode Hænder

   11.550 kr – spar 1500 krI denne pakke får du

   8 x Jordemoderomsorg 60-90 minutter, inkl. rebozo/akupunktur mm fordelt på hele graviditeten

   3 x osteopatiske behandlinger. Start, midt og ved termin

   Som noget helt særligt har jeg sammen med den dygtige og erfarne osteopat Marlon Buriti sammensat et unikt forløb, hvor vi sammen sørger for din og babys fysiske og mentale trivsel hele vejen i graviditeten og hjælper dig med at blive helt klar til fødslen.

   Book tid her