Ring til mig på 27 14 45 03

mandag - fredag fra kl. 09 - 16

logo

Det siger tidligere familier om Jordemoder Johanna

Kære Johanna,

Jeg bliver simpelthen nødt til at sige dig kæmpe T A K❤️

…du gav os med det samme vished og tryghed om, at det nok skulle lykkedes os at få ham født hjemme. Du guidede mig nænsomt men bestemt igennem hvad der for mig virkede uoverskueligt før din ankomst.

Min kæreste og jeg synes det var fantastisk at du blev så længe efter selve fødslen og gav dig så god tid med det hele bagefter. Det var så roligt og trygt og i et tempo vi begge nød.

1.november 2016

Mette

Vi valgte, at Jordemoder Johanna skulle være vores private doula/jordemoder. Vi bookede konsultationer når det passede os og vi havde behovet. Her fik vi vendt det tidligere fødselsforløb/tanker/frygt/spørgsmål og meget meget mere. Vi blev vejledt i homøopati og jeg fik derigennem kureret min bækkenløsning. Vi har fået øvelser til at åbne mit bækken og rebozo massage.

Den 31.01.17 -uge 41+4 bistod jordemoder Johanna os ved en helt fantastisk hjemmefødsel som gik meget stærkt. Efter 3 timer fra vandafgang kom lille Laurids til verden. En helt fantastisk oplevelse som vi kun kunne have drømt om❤️ Jordemoder Johanna har med sin omsorgsfulde og kærlige tilgang fået os til at føle os trygge og i kontrol igennem hele forløbet og hvis vi bliver beriget med flere børn – ja så er det helt sikkert, at Jordemoder Johanna også skal med❤️ De varmeste anbefalinger og mange al for alt du har gjort for os og vores lille familie

3. februar 2017

Cirkeline

Johanna har en helt utrolig evne til at få én til at føle sig tryg – hele vejen igennem, og jeg er så taknemmelig for, at vore veje krydsede hinanden på netop det tidspunkt, hvor jeg havde allermest brug for at blive guidet i den rigtige retning. Jeg gik fra at frygte min anden fødsel til ligefrem at glæde mig til den. Johanna fik mig på rette kurs ved hjælp af samtaler og fødselsmodning. Jeg fik min drømmefødsel, da jeg fødte vores anden søn. Alle de ønsker, som jeg havde for min første fødsel 3 år forinden, blev indfriet ved min anden fødsel. Og det skyldes helt sikkert det forberedende arbejde med Johanna, hendes tilstedeværelse og hjælp før, under og efter fødslen. Jeg og min kæreste følte os 110% tryg igennem hele forløbet med Johanna og jeg vil være hende evigt taknemmelig for at have fået min drømmefødsel.

2. februar 2017
Karen